Harmadik világháború

Jön a harmadik világháború. Némelyek úgy vélik hogy a 4-14.


Joseph Green Classic Sci Fi Books Vintage Book Covers Sf Art

Várható volt hogy háború robban ki Ukrajnában.

. Az USA hazahívta diplomatáit Ukrajnából ez pedig jó okot szolgáltatott az örökös aggódóknak hogy felkészüljenek a legrosszabbra és már. Mind meghalunk jön a harmadik világháború Vagy mégsem. Olga Skabejeva a Rosszija1 televízióban futó showműsorában azt mondta Oroszország olyan helyzettel néz szembe amikor a NATO-t kell demilitarizálnia.

A harmadik világháború tavasszal fog kirobbanninem sikerült megfejtenünk hogy pontosan mely év tavaszáról beszél Rensburg szerk az Egyesült Államok Anglia Németország és Oroszország főszereplésével. Demkó Attila szerint ha orosz katonai erők valamely NATO-tagállam területén megjelennek nagy baj lesz. Nicolaasként anyakönyvezték a dél-afrikai születésű Siener van Rensburgot aki később próféciái miatt kapta a Siener nevet amely látnokot jelent.

Elkezdődött a harmadik világháború és nem elég Ukrajnát lefegyverezni hozzá kell látni a NATO demilitarizálásához. Olga Skabejeva a Rosszija1 televízióban futó showműsorában azt mondta Oroszország olyan helyzettel néz szembe amikor a NATO-t kell demilitarizálnia. A harmadik világháborúhoz hasonlította a több mint 50 napja tartó orosz-ukrán konfliktust az orosz állami televízió műsorvezetője.

Harmadik világháború alatt olyan feltételezett összecsapást értünk amely hasonló méretű vagy nagyobb lenne mint az első és a második világháború és akár az egész emberi civilizációt a megsemmisülés szélére sodorhatná. A legtöbb elmélet szerint ebben a konfliktusban nagy szerepet játszanának a tömegpusztító fegyverek mint a nukleáris biológiai és a. A harmadik világháború egy globális vallásháború lesz legalábbis Nostradamus azt jósolja hogy 2022-ben robban ki és a a keleti civilizáció fogja elindítani Újabb borzalmas sokak szerint Nostradamusnak tulajdonított prófécia látott napvilágot ami ha beteljesül akkor véget érhetnek a Föld de legalábbis Európa.

Ez évben nem csak ez fogja próbára tenni az. A 91 éves Soros György az ukrajnai háborút a nyitott társadalmak és a felemelkedőben lévő zárt társadalmak például Kína és Oroszország közötti szélesebb körű harc részének tekinti - írja a Reuters. Olga Skabejeva a Rosszija1 televízióban futó showműsorában azt mondta Oroszország olyan helyzettel néz szembe amikor a NATO-t kell demilitarizálnia.

De kell-e tartanuk a háború továbbterjedésétől. 1 day agoMost a műsorvezető Olga Szkabejeva sem különösebben fogta vissza magát. 1 day agoAz orosz állami televízió egyik műsorvezetője szerint az ukrajnai speciális művelet véget ért és kezdetét vette a harmadik világháború írja a Sky News.

A magát tévedhetetlen látnokként hirdető úr állítása szerint Trump győzelmét is megjósolta most pedig azt állítja hogy a májusban kezdődő háború október 13-ig véget is ér. Minden idők legismertebb asztrológusa és látnoka megjósolta a Krím-félszigeten zajló közelmúltbeli eseményeket és azok katasztrofális következményeit állítják orosz és francia kutatók akik az ukrajnai konfliktus után Nostradamus egy újabb négysoros. Putyin valójában a Nyugat teljes megsemmisítésére és a harmadik világháború kirobbantására játszik.

A harmadik világháború elkezdődött. Vlagyimir Putyin pedig megvalósítja a Szolzsenyicin 1990-es könyvében leírtakat. Ez nem szerepel a jóslatban a texasi Horacio Villegas szerint azonban az biztos hogy május 17-én eljő a III.

Lehet hogy már csak egyetlen esemény kell hozzá. Lehet hogy az invázió a harmadik világháború kezdete volt és civilizációnk talán nem éli túl - mondta Soros. A szakértő megmondja.

1 day agoAz orosz állami televízió egyik műsorvezetője szerint az ukrajnai speciális művelet véget ért és kezdetét vette a harmadik világháború írja a Sky News. Nostradamus szerint a harmadik világháború küszöbén állunk. Idézte a HVG az ukrán fél által.

1 day agoAz orosz állami televízió egyik műsorvezetője szerint az ukrajnai speciális művelet véget ért és kezdetét vette a harmadik világháború írja a Sky News. Tálas Péter biztonságpolitikai szakértőt kérdeztük. Krisztus világosan hirdette hogy egy háború fogja megelőzni második eljövetelét.

1 day agoOrosz állami tévé. Több mint háromnegyed évszázaddal a világtörténelem legpusztítóbb világháborúja és mintegy hat évtizeddel a hidegháborús konfrontációs veszély elülte a detente kibontakozása után 2022 kora tavaszán ismét sok szó esik a III. Olga Skabejeva a Rosszija1 televízióban futó showműsorában azt mondta Oroszország olyan helyzettel néz szembe amikor a NATO-t kell demilitarizálnia.

Ebben a háborúban sokk. 1 day agoAz orosz állami televízió egyik műsorvezetője szerint az ukrajnai speciális művelet véget ért és kezdetét vette a harmadik világháború szúrta ki a Portfolio. Elkezdődött a harmadik világháború jelentették be az orosz állami televízióban - HÍR TVMűsorajánló Vezércikk OroszországKövessenek minket közösségi felü.

A látnok szerint ugyanis 2022-ben ki fog törni a harmadik világháború amely az eddigieknél is hosszabb és kegyetlenebb lesz. A férfi 1864 és 1926 között élt és ez idő alatt számos olyan dolgot előre megmondott amely később valóban be is következett. A világháború pedig egészen 27 éven keresztül tombolni fog.

Olga Szkabejeva a Rosszija 1 műsorában a nézőknek nyilatkozva azt sugallta hogy Oroszország most olyan helyzettel néz szembe amiben demilitarizálnia kell a NATO. Ami szerinte bizonyos hogy rengeteg halottal és nagyfokú rombolással kell majd számolni. A harmadik világháború kitörése.

1 day agoA Kreml ukrajnai különleges hadművelete véget ért és megkezdődött a harmadik világháború állította az orosz állami tévé egyik műsorvezetője. Versekben Jézus általában az egyházról beszél a 15. Világháború lehetőségéről hiszen Európában újra háború van.

Ez a mondat hangzott el az orosz állami Rosszija 1-es tévécsatornán Olga Szkabejeva műsorvezető részéről hétfőn. Alaposan ráijesztett a világra az orosz-ukrán háború váratlan kitörése. Eljött az ideje annak hogy talán beismerjük Oroszország ukrajnai különleges művelete véget ért.

Ezékiel megjövendölte Góg és Magóg csatáját amelyre vagy közvetlenül a nyomorúság előtt vagy valamikor a közepe táján kerül sor Ezékiel 38-39. Abban az értelemben hogy egy valódi háború kezdődött mi több ez a harmadik világháború. A látnok szerint ugyanis 2022-ben ki fog törni a harmadik világháború amely az eddigieknél is hosszabb és kegyetlenebb lesz.

Nostradamus aki Kennedy elnök meggyilkolását és a szeptember 11-i terrortámadást is előre látta a 2022-es évre is jósolt valami szörnyűséget. Ez évben nem csak ez fogja próbára tenni az emberiséget hanem a terrorizmus áradások pusztító földrengések is.


Index Nagykep Nem A Haboru Szuli Az Igazan Jo Fotoriportert Bradley Mountain Mountain Backpack Backpacks


Elkerulheto E A Harmadik Vilaghaboru Drabik Janos Jakab Istvan Historical Figures Historical Abraham Lincoln


77 X2f 6 Az Elso Vilaghaboru Utan Parizsban Gyulnek Ossze A Gyoztes Es A Vesztes Allamok Kepviseloi Hogy Rendezzek A Vilag Sor Movies Movie Posters Poster


Pin By No Name On Chaos Fire Pillars Of Eternity Forest Fire


Pin On Vikings Aesthetics


Since Then Kelsey Had Done What Ever She Could To Make Sure Innocents Didn T Have To Go Though What She Did And That The Guilty Fire Jamison Fawkes Aesthetic


Nem Tudom Hogyan Lesz A Harmadik Vilaghaboru De Azt Tudom Hogy Nem Lesznek Sokan Akik Lathatjak A Negyediket Lockscreen Lockscreen Screenshot


Jon A Harmadik Vilaghaboru Remkepe A Vilagterkep Vorosbe Borult Concert Covid


Pin Op Panzerkampfwagen Iv Pz Iv Ausf G H J


Pin By Veres Eszter On Idezetek Funny Memes About Girls Guys Vs Girls Boys Vs Girls


Pin On Josok


Kil Tank Armored Fighting Vehicle Libya Photo


The Flames Were Red Like A Sunrise Before Catastrophe The Last Gasps Of L I Ve Forced Into Ripping Screams In An Attempt T The Darkest Minds Photo Photography


Simon Pegg Simonpegg On Twitter Simon Pegg The World S End Movie End Of The World


Twitter Hungary Twitter Kingdom


Pin By Kingdom Of Hungary Magyar Kir On Magyarorszag Hungary Hungary Kingdom Airline


Pin On Draw206 Portfolio1 Film Stills


Pin By Magda Ostrowska On Cars Trip Car Travel Neon Signs Trip


Pin On Best Books Hungarian

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1